Årets Professionelle Hyggefoto
Vinder i 'Årets Professionelle Hyggefoto 2015' er billede C. Tillykke Jeanne Kornum! Jeanne vandt på flest stemmer hos folkets jury. Dommer Jan Grarup havde billede B som klar vinder. Læs dommerens betragtninger herunder.

badekar

Billed C er taget af PF'er Jeanne Kornum ©. Om folkets vinder sagde Jan: "Det sidste billede er det helt igennem skønne billede af et barn, der nyder karbadets glæder med sin mor. Legen og livet - og evnen til at finde plads til legetøj alle steder. Gid vi alle beholdt den evne i livet". Jeannes egen billedtekst: "I bad med min datter. Vi prutter i vandet". Billedet fik 49% af folkets stemmer.


bryllup-lav-3105

Billed B er taget af PF'er Gregers Kirdorf ©. Billedet vandt hos dommer Jan Grarup, men folkets jury ville noget andet. Jan sagde om billedet. "Vinderen er brylluppet med brudeparret, der er noget klemt ved udsigten til, hvad der nu skal ske i livet.
Synes det er et super smukt og sikkert "uretfærdigt" billede på deres lykkelige dag, og har glimt i øjet. Men vil altid være et billede, der vil give de fleste af os minder ( dem der er gift ihvertfald ), og helt sikkert være et evigt minde for dem. Dejligt, enkelt og smukt indrammet. Et billede man kun kan læse som et muntert og sjovt billede fra en dag, hvor alle ville forvente noget andet". Billedet fik 10% af folkets stemmer. Blandt andet af os her på Mayday Press.
20140621LHO0187

Billed A er taget af PF'er Lars Horn ©. Om det billede sagde dommer Grarup: "A er det stik modsatte (af B, red.) - billedet er fryd og glæde ved udsigten til netop bryllup og fortæller om alle de følelser der tilhører dagen. Et anderledes og interessant billede i stedet for det traditionelle "uden for kirken" billede. Billedet fik 41% af stemmerne.